Buffet & Party

Restaurant De Boomstam heeft vier zalen en is een unieke feest locatie om van jouw party een ware happening te maken! Wij verzorgen voor kleine en grote gezelschappen een uitje op maat. 

Bij ons kan je terecht voor onder andere: Bruiloft, receptie, verjaardag, vriendenuitje, familiere√ľnie, personeelsfeest, bedrijfsuitje, dagje weg, jubileum en nog veel meer!

Wij kunnen het feestje zowel passief als actief opleuken. Uiteraard kunnen wij het eten en drinken verzorgen op uiteenlopende manieren, maar ook bieden wij opties voor entertainment, zoals onder andere: een Pubquiz, een 'Wie is de mol" spel, een 'Ik houd van Holland' spel, een Moord diner, een speurtocht, een Escapespel, een snorfiets puzzeltocht, een Tuk tuk puzzeltocht, een goochelaar of andere acteurs die de kinderen of gasten vermaken, oud Hollandse spellen en meerdere buiten activiteiten. Wij hebben veel samenwerkingen opgezet met bedrijven uit de buurt om met alle wensen uit de voeten te kunnen.

Voor arrangementen klik je op de knop links en voor een vraag of offerte aanvraag klik je op de knop rechts.

Buffetten

Onze koud en warm buffetten bieden een goed alternatief in plaats van een menu voor grotere groepen, waarbij iedereen zijn of haar eigen wensen heeft. Behalve de hapjesbuffetten worden onze buffetten onbeperkt aangevuld en op maat gemaakt aan de hand van de gegeven wensen.


Om je enige houvast te geven in de vele mogelijkheden die wij serveren, hebben wij een buffetboek samengesteld.

Broodbuffetten

Een lunch serveren kan op verschillende manieren, zoals een lunchgerecht of lunch menu uitserveren of de gasten van de lunchkaart zelf laten kiezen. Voor grotere groepen is dit lastiger en daarom hebben wij ook een aantal broodbuffetten samengesteld.

Hapjesbuffetten

Leuk voor tijdens feesten en partijen, waarbij iedereen kan pakken als hij of zij zin heeft in iets lekkers!

BORREL ARRANGEMENTEN

Voor een vast tarief lekker borrelen met hapjes. Het is ook mogelijk een op maat gemaakt arrangement te bespreken. daarvoor kan je contact met ons opnemen via de knop bovenaan de pagina.


High-arrangementen

Gezellig borrelen onder het genot van lekkere hapjes, dat kan met behulp van onze heerlijke High-arrangementen! Wij hebben High-Tea, High-Wine en High-Beer mogelijkheden.