Meeting & Events

Zoek je een bijzondere vergaderlocatie in omgeving Hardenberg in het Vechtdal voor een vergadering, presentatie, seminar of training? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn een unieke locatie vrijwel geheel opgebouwd uit boomstammen. Wij bevinden ons met voldoende gratis parkeergelegenheid aan de rand van Hardenberg aan twee doorgaande wegen die de steden Zwolle, Emmen, Almelo en Hoogeveen verbinden. 

Zalen capaciteit

Het is mogelijk een zakelijke evenement te organiseren in één van onze drie beschikbare ruimtes. De ruimtes hebben verschillende afmetingen en verschillende mogelijkheden. 


Hiernaast vind je de capaciteit per tafelopstelling in alle ruimtes. Mocht je een andere tafelopstelling willen, dan aangegeven dan kan je ons een mail sturen met de vraag en zullen wij zo snel als mogelijk antwoorden. 

Vergaderapparatuur

Wij hebben diverse apparatuur beschikbaar om diverse zakelijke evenementen te faciliteren. Natuurlijk is er voldoende gratis WIFI beschikbaar in al onze ruimtes.

Beamer met scherm € 40 

Groot Smart TV  € 50 

Flip-over € 10 

Whiteboard € 7,50 

Microfoon € 7,50 

Reversmicrofoon € 12,50 

Lunch

Wil je het zakelijke evenement tot een succes laten leiden, zorg er dan voor dat de aanwezigen niets tekort komen. Om een goed begin te maken hebben wij onder de knoppen hieronder, diverse broodbuffetten  en koude en warme buffetten samengesteld.

Broodjes buffetten zakelijk evenement hardenberg